Design från KNAADA i en miljö av KNAADA!

FULLBOKAT

Jag är så glad att äntligen få bjuda in er till min konceptbutik på Skolbacken 9 i Ovanåker. Här finns posters från KNAADA med och utan ram, för första gången kan du handla och få grejerna med dig direkt hem. Och vi dukar också upp ett begränsat lager av andra sortering med KNAADAs design till nedsatta priser. Dessutom finns en massa annan rolig och kreativ inredning att köpa, noggrant utvalt av mig/KNAADA.

För att göra den första öppningsdagen till en trevlig tillställning med snittar och goodiebags så har jag valt att ha ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

ÄNDRING: Smygöppningen är fullbokad
Givetvis överlycklig över att bli fullbokad på mindre än ett dygn! Och till dig som inte hunnit med den här gången så kommer vi ju snart att öppna "på riktigt". Håll utkik för nästa öppning här, på FB eller Instagram @knaada_design.

Vi ses!
 

//Sofia Leanders

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv